Nevoi Urgente

În grija Așezământului Sfântul Onufrie avem în permanență 30 de familii aflate in dificultate, și dorim in continuare sa-i sprijinim, de exemplu :
– pe băiețelul “A……” (cu epilepsie, nonverbal), foloseste cam 5 pachete de pampers nr.7 pe luna.
– pe fetița “I…… “ suferind de hidrocefalie fiind în scaun cu rotile, foloseste cam 4 pachete de PAMPERS MULTICARE slip marimea M.
– pe fetița “L……”in vârstă de 2 ani si jumatate foloseste cam 3 pachete de pampers nr.4 pe luna.
– pe fetița “P……”in vârsta de 10 zile foloseste cam 2-3 pachete de pampers nr.2 pe luna.
– precum și mulți alti beneficiarii care ne asteapta cu bucurie sa le ducem (alimente, dulciuri, rechizite,lapte praf Nan3, pamapers nr. 3 si 4. Haine , incaltaminte, sprijin financiar și altele…

Din punct de vedere al construcțiilor la Așezământ în perioada imediat următoare dorim să continuăm lucrările la amenajarea sălii de mese și a bucătăriei profesionale a Așezământului pentru copii. Aceste lucrări vor consta în realizarea instalațiilor electrice, termice și sanitare, executarea tencuielii interioare, turnarea șapei, montarea de gresie și faianță la grupurile sanitare.
După finalizarea acestor lucrări va urma dotarea bucătăriei profesionale și mobilarea sălii de mese pentru a le face complet operaționale.

De asemenea, cu ajutorul bunului Dumnezeu, dorim să termoizolăm cu polistiren clădirea Casei Administrative și să realizăm tencuirea decorativă a acesteia. Aceste lucrări implică niște costuri financiare importante, care depășeșc posibilitățile Așezământului iar in acest sens vă solicităm sprijinul financiar și material pentru a duce la bun sfârșit proiectul nostru.

Cu ajutorul dumneavoastră putem aduce un sprijin copiilor și familiilor din jurul nostru și implinim cuvântul Mântuitorului Nostru care ne spune în Evanghelia Apostolului Matei ”Întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei preamici, Mie Mi-aţi făcut”.

Puteti fi alaturi de noi facand o donatie intr-unul din conturile de mai jos:
Cont RON
RO27 BTRL RONC RT02 0955 7001
Cont EUR
RO74 BTRL EURC RT02 0955 7001
Cont USD
RO78 BTRL USDC RT02 0955 7001

Sau PayPal la office@afso.ro

Vă mulțumim.

Comments are closed.
Back To Top