În cursul zilei de Vineri, 19 Februarie 2016, am avut bucuria ca la Așezământul pentru copii “Sfântul Onufrie”, să primim vizita Înaltpreasfințitului Părinte Nicolae, Arhiepiscopul Ortodox român al celor două Americi. În acestă vizită, Înaltpreasfinția Sa a fost însoțit de P.Cuv. Protos. Dr. Benedict Vesa, secretar eparhial al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului.

În cadrul întâlnirii, Părintele Protos. Dr. Visarion Pașca – inițiatorul proiectului, a prezentat înaltului oaspete, ansamblul și șantierul așezământului, realizările făcute până acum, cât și proiectele de viitor.

Înaltpreasfinția Sa, a fost impresionat de lucrările efectuate până acum, felicitându-i și încurajându-i pe membrii Ascociației Filantropice “Sf. Onufrie”, să-și ducă proiectele până la capăt. Menționăm că, vizita Înaltpreasfinției Sale, se datorează legăturii strânse, pe care Asociația Filantropică “Sf. Onufrie” o are cu Fundația “Saint Paraskeva Orthodox Charity” din Chicago, coordonată de d-na Mariana Cuceu.