Toti copiii au nevoie de iubire. Daruieste un zambet de Craciun!

Asezamantul pentru copii Sfantul Onufrie gazduieste permanent 15 copii si ofera ajutor lunar celor peste 30 de familii in care avem inclusi in jur de 100 de copii. Acestea provin din localitati precum Cluj, Huedin, Sangeorz Bai, Gherla, Apahida, Sarmas, Lapus, Dej si din imprejurimile Clujului.

Pe langa acestia, ducem pachete copiilor de la Centrul pentru protectia Copilului Beclean, Centrul de Recuperare si reabilitare Neuro-psihiatrica Gherla si Centrul de Recuperare si reabilitare Neuro-psihica Jibou.

Ne dorim ca si in acest an, sa umplem sufletele de bucurie ale copiilor aflați în dificultate, pregătind 130 de pachete de dulciuri pentru copii și 40 de pachete cu alimente de Moș Crăciun. Daca doriti, puteți să contribuiți cu un pachet de dulciuri pentru copii care să cuprindă un moș de ciocolată, acadea, pungă de jeleu, ou cu surpriza, eugenia, bomboane, napolitane, pufuleți, biscuiți, suc sau fructe sau cu un coș de alimente pentru o familie care să conțină zahăr, ulei, făină albă, făină de mălai, orez, gris ouă, suc, conserve de carne, cozonac și alte produse pe care le găsim pe masa noastră de Sfintele sărbători de Crăciun.

De asemenea, ne dorim să îmbrăcăm cei aproximativ 100 de copii din cele 30 de familii pe care le ajutăm lunar cu încălțăminte de iarnă, o geacă și un trening, costurile ridicându-se la aproximativ 300 RON/copil. Pentru aceasta, vă putem trimite mărimile copiilor, iar dacă nu aveți timp, ne putem ocupa noi de cumpărături .

Pachetele pot fi aduse la Așezământul de copii Sfântul Onufrie, înainte de Mănăstire, pe partea dreaptă, iar pentru persoanele care nu reușesc să ajungă la Așezământ, pot face o donație în contul Asociația Filantropica Sfântul Onufrie, RO97 BTRL RONC RT02 0955 7002, Banca Transilvania sau pe BTPay.

Multumim cu aceasta ocazie tuturor colaboratorilor si persoanelor de bine care se implica si ne sprijina in proiectele noastre. Domnul sa va rasplateasca efortul si va dorim Sarbatori luminate, pline de pace, liniste sufleteasca si multa, multa sanatate.

“Fundația Ortodoxă Sfânta Parascheva își ia angajamentul să identifice copiii cei mai vulnerabili și marginalizați ai României. Ei se străduiesc să ofere resurse și să îi ajute prin harul lui Dumnezeu, să crească în armonie și să își depășească dificultățile.”

Pentru a dona prin intermediul campaniei de pe Facebook va rugam sa accesati pagina: https://www.facebook.com/donate/225745452259227/

Comments are closed.
Back To Top