MISIUNE

Misiunea Asociatiei Filantropice Sfantul Onufrie este ocrotirea copiilor parsiti temporar sau definitiv de parintii lor, copii aflti in dificultate.
Obiectivul principal si prioritar in sustinerea misiunii in momentul de fata il constituie construirea Asezamantului pentru copii Sfantul Onufrie, compus din 4 case de tip familial si un imobil multifunctional, asezamant destinat ocrotirii, ingrijirii si asigurarii unei dezvoltari armonioase a copiilor separati, temporar sau definitiv de familia lor.
Acesti copilasi au nevoie de masuri de protectie speciala, au nevoie de un camin, au nevoie în primul rand de dragoste si de calauzire au trebuinta ca acest Asezamant sa poata fi dat in folosinta cat mai curand.

paint1

SCOP

Scopurile ASOCIATIEI FILANTROPICE “Sfantul Onufrie” sunt dezvoltarea, valorificarea si promovarea potentialului individual, de grup si colectiv prin participare activa la procesul de imbunatatire a calitatii vietii, dezvoltare durabila si comunitara.

219961374_0beb2e8f3a_z

OBIECTIVE

In vederea realizarii scopurilor mai sus mentionate, asociatia isi propune urmatoarele obiective:

afso04

Promovarea valorilor crestine ortodoxe, morale, sociale si culturale

afso13

Promovarea cunoasterii culturii si a traditiilor nationale si spirituale

afso16

Dezvoltarea de programe si proiecte culturale, educationale, medicale si sociale la nivel de invatamant preuniversitar si invatamant superior conform legislatiei in vigoare

Acreditare si Licentiere

Certificatul de acreditare: Vizualizare

Certificatul de licentiere: Vizualizare

Back To Top