CONTINUĂ LUCRĂRILE DE ZIDIRE LA PARACLISUL „SF. ONUFRIE”

După o serie de evenimente, prilejuite cu ocazia sărbătoririi Sfântului ocrotitor, la Așezământul pentru copii „SF. ONUFRIE”, continuă construcția Bisericuței copiilor. Astfel, lucrările de zidire ale Paraclisului au ajuns la etapa de realizare a cupolei centrale. În paralel cu aceasta, continuă și lucrările la sala de mese.

Eforturile de susținere ale acestor lucrări sunt însemnate și vă invităm pe fiecare, după posibilități, la bucuria de a fi ctitor. Când Dumnezeu cheamă pe cineva să zidească o biserică, înseamnă că, în înțelepciunea Sa, l-a preferat și i-a oferit șansa să devină ctitor. Este o mare binecuvântare să fii chemat ca sa împrumuți mâinile tale lui Dumnezeu, pentru ca El să zidească o biserică, o casă a prezenței și a lucrării harului Preasfintei Treimi, pentru sfințirea și mântuirea oamenilor.

Dăm Slavă Bunului Dumnezeu, pentru nenumăratele binecuvântări și bucurii revărsate în ultima perioadă și Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați susținut și care ați contribuit la buna desfășurare a hramului.

Bucură-te, Sfinte Părinte Onufrie, preastrălucit luminător al întregului Univers!

Comments are closed.
Back To Top