A 4-a editie a spectacolului caritabil „Sa daruim colinde sfinte de Nasterea lui Hristos”

Am avut din nou bucuria de a petrece impreuna o seara emotionanta si incarcata de lumina apropierii minunatelor Sarbatori de Iarna care ne vestesc nasterea lui Hristos. Toti copilasii si protagonistii din seara noastra de colind, ne-au calauzit prin sunet, prin dans, prin glasuri exceptionale, spre bucurie si veselie, spre laude si recunostinta inchinate Mantuitorului nostru Iisus si Maicii Sfinte.

Sunt prea putine cuvintele pentru a multumi tuturor celor care ne sprijina si se alatura cauzei copiilor aflati in dificultate, o facem insa cu foarte multa emotie si recunostinta: multumim celor care au donat sume de bani, alimente, imbracaminte, materiale si celor care si-au oferit mana de lucru, organizatorilor, voluntarilor mai vechi si mai noi si nu in ultimul rand tuturor elevilor, studentilor, cadrelor didactice si artistilor care performeaza pe scena salii Auditorium Maximum spre incantarea publicului calduros care ne onoreaza an de an cu prezenta.

Asezamantul pentru copii Sfantul Onufrie creste zidit din inimi cu suflet iar familia Asociatiei Sfantul Onufrie este compusa din toti cei care ne sunt alaturi: persoane fizice si companii, elevi si studenti, profesori si voluntari care au raspuns pozitiv in cadrul campaniilor noastre, din.

“Cu ce seamănă iubirea? Are mâini pentru a-i ajuta pe alții. Are picioare pentru a alerga spre cei săraci și nevoiași. Are ochi pentru a vedea nefericirea. Are urechi pentru a auzi suspinele și suferințele oamenilor” Fericitul Augustin.

You must be logged in to post a comment.

Back To Top